Steun ons

Wil jij ons helpen de Utrechtse politiek te vernieuwen? Studenten en starters actief te betrekken bij de toekomst van onze stad? Geloof jij ook in onze visie van een duurzame kennisstad met ruimte voor grote bedrijven en jonge ondernemers? Student & Starter gelooft in Utrecht en betrekt de visie van jonge Utrechters bij oplossingen voor de stad. Met jouw financiële steun kunnen wij blijvend investeren in Utrechts talent en in onze groei.

Klik hier voor meer info over ons verkiezingsprogramma. Student & Starter geniet een ANBI status: jouw gift is dus aftrekbaar voor de belasting. Wil je meer informatie, neem dan contact op met onze penningmeester Wouter Kevelam. Dit kan via penningmeester@studentenstarter.nl.

De vereniging Student & Starter draait volledig op contributies van leden en giften. We zijn jou daarom ontzettend dankbaar voor jouw steun! Wil jij liever jouw tijd inzetten, dat kan ook: word lid van Student & Starter!

 

Bankoverschrijving

Je kunt jouw donatie overmaken naar het volgende IBAN-nummer:
NL02INGB0006291889 t.n.v. Student & Starter te Utrecht.

 

Bitcoin

Je kunt ons ook steunen met Bitcoin. Klik op onderstaande knop of stuur naar ons Bitcoin-adres: 12dZ2dqS94JQ7XPBGkwKkyw6jnAYM1Yym6
Klik hier om Bitcoins te doneren (via Coinbase)