Student & Starter kiest Tim Homan als lijsttrekker

Het congres van Student & Starter heeft afgelopen zondag Tim Homan (22) gekozen als lijsttrekker voor de Utrechtse gemeenteraadsverkiezingen van 2018.

Tim is sinds begin 2017 fractiemedewerker bij Student & Starter met als portefeuilles onder andere wonen, werk & inkomen en economische zaken. Eerder was hij actief bij studentenvakbond VIDIUS als lid van Commissie Stad. Tim studeert Liberal Arts and Sciences aan de Universiteit Utrecht.

De kersverse lijsttrekker: “Ik kijk heel erg uit naar de verkiezingen. In 2014 hebben we net naast een tweede zetel gegrepen. Dit keer gaan we voor drie. De belangrijkste thema’s bij de verkiezingen zijn voor mij betaalbaar wonen en goed werk voor iedereen. Student & Starter is hard nodig in de raad. Wij creëren de ruimte voor frisse ideeën.”

Raadsleden van Student & Starter zitten maximaal twee jaar in de gemeenteraad. Deze constructie garandeert dat de partij van frisse ideeën blijft voorzien. In de periode 2014-2016 zat Steven Menke voor Student & Starter in de raad. Hij is daarna opgevolgd door Reinhild Freytag, die de huidige raadsperiode afmaakt.


Foto: Annemarie Sint Jago