Doe mee

Student & Starter zit niet stil!

Student & Starter zit niet stil! Wij zien namelijk Utrecht voor ons als stad vol ondernemerschap, vernieuwing en creativiteit. Een stad die groeit en tegelijkertijd haar geliefde kleinschaligheid behoudt. Een stad waar iedereen de kansen heeft om zijn potentie te vervullen, creativiteit uit te leven en waar ruimte is voor experiment.

Wil jij ook iets betekenen voor Utrecht? Doe met ons mee en laat hieronder je contactgegevens achter. We horen heel graag wat je bezighoudt!

 


Word lid van de Schaduwfractie!

De fractie van Student & Starter bestaat uit ons raadslid Reinhild en de fractiemedewerkers Ellen, Jeffrey, Karlijn en Isabeau. Samen zetten zij zich in voor het dagelijkse politieke werk in de gemeenteraad.

Naast deze fractie is er ook een ‘schaduwfractie’. Als lid van de schaduwfractie ondersteun je de fractie op één of meer portefeuilles (bijvoorbeeld onderwijs, cultuur, of veiligheid – kijk hier voor het volledige overzicht). Waar je mee bezig wilt zijn, kun je zelf kiezen, gebaseerd op je eigen interesses en/of vakkennis. Wij denken ook graag met je mee als je niet zeker weet wat bij je past.

Lees meer…

B9Upe4uIMAAyND4.jpg_large